Θλίψη στην Κρήτη από τον θάνατο 22χρονης αθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης από τροχαίο – «Το παιδί μου έφυγε άδικα»

Θλίψη στην Κρήτη από τον θάνατο 22χρονης αθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης από τροχαίο – «Το παιδί μου έφυγε άδικα»

Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία, δηλώνει συγκλονισμένη η μητέρα της

Θλίψη έχει σκορπίσει το Ηράκλειο ο θάνατος 22χρονης σε τροχαίο. Η 22χρονη ήταν η συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που τα ξημερωματα της Κυριακής εξετράπη της πορείας του, στον επαρχιακό δρόμο Αρχάνων – Ηρακλείου, ανετράπη και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Η αθλητρια, σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν, δεν φορούσε ζώνη. Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Η κοπέλα είχε πάει στις Κάτω Αρχάνες για το 40ήμερο μνημόσυνο της μητέρας του συντρόφου της.

Έτσι όταν επέστρεφε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι της, προσφέρθηκε μίαφίλη της να την μεταφέρει στις Άνω Αρχάνες και έγινε το μοιραίο δυστύχημα.

Η οδηγός δεν έχει τραυματιστεί ωστόσο είναι σε σοκ και οι αρχές περιμένουν να το ξεπεράσει προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες καταθέσεις.

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήταν μέσα στην ζωντάνια και έφυγε άδικα. Δεν έπρεπε να φύγει, δεν ήταν σημείο αυτό για να φύγει κάποιος. Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο», δήλωσε η μητέρα της άτυχης κοπέλας.