Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δυο από τους τρεις συλληφθέντες

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν το μεσημέρι τρεις νεαροί, 29, 24 και 23 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη και κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία. Ο 24χρονος, μάλιστα, είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» και φέρεται να είχε προβεί σε καταγγελίες εναντίον του πατέρα Αντώνιου τις οποίες στη συνέχεια αναίρεσε.

Μετά τις απολογίες τους με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι δυο από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση για το κορίτσι που διέμενε σε δομή στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία της μαστροπείας που αντιμετωπίζουν. Οι δύο εκ των τριών ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή με την ανήλικη. Ο τρίτος, μάλιστα, που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ανέφερε ότι δεν είχε παρευρεθεί σε καμία συνάντηση με την 14χρονη.

Ο καθένας ξεχωριστά έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα στην προσπάθεια του να αντικρούσει τις βαρύτατες κατηγορίες. Ο 29χρονος, φέρεται να ισχυρίστηκε πως διατηρούσε πολύχρονη φιλική σχέση με το ανήλικο κορίτσι ωστόσο αρνήθηκε κατηγορηματικά το «ρόλο» του μαστροπού. Ο 24χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος ανέφερε πως αν και βρέθηκε στο ξενοδοχείο του τρόμου ήταν σε άλλο δωμάτιο και δεν είχε καμία επαφή με την 14χρονη. Ο 23χρονος κατηγορούμενος, από την πλευρά του, εμφανίζεται να ισχυρίστηκε πως βρέθηκε τη λάθος στιγμή σε λάθος τόπο. Ο νεαρός φέρεται να είπε στην απολογία του πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της 14χρονης και ισχυρίστηκε ότι την ημέρα της σύλληψης τυχαία βρέθηκε στο σημείο καθώς είχε ραντεβού με τους φίλους του για να πάνε βόλτα στην Ελευσίνα.

Η ανήλικη , όπως διαπιστώθηκε, είχε φύγει πολλές φορές από τη δομή φιλοξενίας η οποία δήλωνε την εξαφάνιση της, ωστόσο, συνήθιζε να επιστρέφει. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι κοινωνικοί λειτουργοί ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι η ανήλικη έφυγε από τη δομή το μεσημέρι της 19ης Μαρτίου για να επιστρέψει λίγο μετά τις 8 το πρωί την επόμενη μέρα και να ξαναφύγει το βράδυ.

Ήταν η μέρα που η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος ενημερώθηκε από ανήλικη που, επίσης, φιλοξενείται στη δομή ότι η 14χρονη έχει επαφές με άντρα περίπου 30 ετών που ζει στην Ελευσίνα και ο οποίος επιδιώκει να την εκδίδει έναντι του ποσού των 100 ευρώ. Επιπλέον, της είπε πως την προηγούμενη νύχτα η 14χρονη βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη σε δωμάτιο χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στη σύλληψη των τριών κατηγορούμενων ενώ η 14χρονη φέρεται να αποκάλυψε στην ψυχολόγο της αστυνομίας πώς ο 29χρονος την «παγίδεψε» και αφού δημιούργησαν σχέση άρχισε να της κλείνει «ραντεβού βιασμού».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια των αρχών βρίσκονται βίντεο με την ανήλικη αλλά και μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με κωδικές φράσεις που αφορούσαν την ανήλικη όπως «πάμε για δουλειά», «να μιλήσουμε στην Α.» κ.ά. Στο πλαίσιο της ανάκρισης , πάντως, θα αναζητηθούν και άλλα άτομα που σύμφωνα με την κατηγορία βίασαν το παιδί στα ραντεβού που πιθανολογείται ότι κλείστηκαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.