Νέα Σμύρνη: Εξαφανίσθηκε από το ίδρυμα και η 16χρονη αδελφή της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας

Νέα Σμύρνη: Εξαφανίσθηκε από το ίδρυμα και η 16χρονη αδελφή της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι - Τι υποστηρίζει η μητέρα των δύο κοριτσιών

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα μια 14χρονη που φιλοξενείτο σε δομή της Νέας Σμύρνης, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας της, Όθωνα Παπαδόπουλο, εξαφανίστηκε από την ίδια δομή όπου φιλοξενείται η 16χρονη αδελφή της και αναζητείται.

Την ίδια ώρα, οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση, που αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, οι οποίες κατά περίπτωση αφορούν στα αδικήματα της μαστροπείας, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και παιδικής πορνογραφίας, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της 31ης ανακρίτριας για να απολογηθούν. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος είναι 29 ετών και πατέρας ανήλικων παιδιών, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της. Ανάμεσά στους συλληφθέντες είναι και ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, Ελλάδιος Σπηρλιώτης, ο οποίος φέρεται να μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τα ερωτικά ραντεβού της 14χρονης.

Ο τρίτος κατηγορούμενος είναι ένας 25χρονος, ο πατέρας του οποίου μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε πως ο γιος του «δεν έχει κάποια σχέση με όσα καταγγέλλονται». Όπως του είπε ο γιος του, είχε πάει να κάνει «μια φιλότιμη πράξη» και «να τους μεταφέρει με αυτοκίνητο» από το σημείο που βρίσκονταν, όταν τους συνέλαβε η Αστυνομία. Σημειώνεται, ότι ο 25χρονος δεν έχει δίπλωμα οδήγησης.

«Είχε φύγει πάνω από 50 φορές»

H 14χρονη φιλοξενούνταν στη δομή της Νέας Σμύρνης, από όπου όμως φέρεται να είχε φύγει πάνω από 50 φορές. Η μικρή και η 16χρονη αδελφή της είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο, ενώ τα κορίτσια έχουν ακόμα δύο αδέλφια, που βρίσκονται σε άλλο ίδρυμα. «Εγώ πήγα στον εισαγγελέα και ζήτησα να βάλει τα παιδιά μου σε ιδρύματα, γιατί δε μπορούσα να τα μεγαλώσω», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της 14χρονης, προσθέτοντας ότι το έκανε, για να είναι τα παιδιά της ασφαλή και να έχουν μια καλύτερη ζωή.

Ωστόσο, όπως είπε, ένιωθε ότι στο συγκεκριμένο ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη τα παιδιά της κινδύνευαν, αφού μπαινόβγαιναν σε αυτό όποτε ήθελαν.