Νέα Σμύρνη: Το εστιατόριο που κάηκε ανήκε στον σύζυγο της Μάρας Δαρμουσλή – Τι λέει το πρώην μοντέλο

Νέα Σμύρνη: Το εστιατόριο που κάηκε ανήκε στον σύζυγο της Μάρας Δαρμουσλή – Τι λέει το πρώην μοντέλο

«Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς»

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/3) μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη.

Η φωτιά επεκτάθηκε από το ισόγειο κατάστημα και στους ορόφους της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Μέσω του κλιμακοστασίου, απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα, ανάμεσα τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Ποσοστό από το εστιατόριο, που καταστράφηκε ολοσχερώς, ανήκει στον σύζυγο της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλη Τσατσάκη. Η ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» και περιέγραψε πώς έμαθε για τη φωτιά.

«Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει απ’ τις κάμερες, τι έχει καταγράφει, δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργούσε το κύκλωμα και που έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν».