Νέα Σμύρνη: Ο Ελλάδιος από την «Κιβωτό του Κόσμου» στους συλληφθέντες για την μαστροπεία της 14χρονης

Νέα Σμύρνη: Ο Ελλάδιος από την «Κιβωτό του Κόσμου» στους συλληφθέντες για την μαστροπεία της 14χρονης

Ο 24χρονος ομολόγησε ότι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο μαζί με το ανήλικο κορίτσι και τους τρεις φίλους του

Ο 24χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» Ελλάδιος Σπηρλιώτης, ο οποίος μάλιστα είχε προβεί σε καταγγελίες εναντίον του πατρός Αντωνίου, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού που διέμενε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οποίος 24χρονος ομολόγησε προανακριτικά, ότι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο της οδού Βίκτωρος Ουγκώ στο Μεταξουργείο το βράδυ της Κυριακής μαζί με το ανήλικο κορίτσι και τους τρεις φίλους του. Μάλιστα, είναι το άτομο που έδωσε στους αστυνομικούς 7 βίντεο με την 14χρονη σε προκλητικές πόζες και την ώρα που τη βίαζε το άτομο, που συνεχίζει να αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. Στο ίδιο κινητό εντοπίστηκαν και μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με κωδικές φράσεις που αφορούσαν την ανήλικη, όπως «πάμε για δουλειά», «να μιλήσουμε στην Α.» κ.ά.

Σημειώνεται, ότι ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης είχε εμφανιστεί τον Δεκέμβριο του 2022 σε τηλεοπτική εκπομπή, κάνοντας βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος του πατρός Αντωνίου και άλλων στελεχών της «Κιβωτού του Κόσμου». Στη συνέχεια ωστόσο αναίρεσε τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι χρηματίστηκε για να τα πει αυτά, κάτι που δεν αποδείχτηκε.