Φρίκη στην Ηλιούπολη: Πώς εκβίαζε ο 44χρονος προπονητής του Ταε Κβο Ντο τα ανήλικα θύματά του

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Πώς εκβίαζε ο 44χρονος προπονητής του Ταε Κβο Ντο τα ανήλικα θύματά του

Η Αστυνομία εκτιμά ότι τα κορίτσια που βίασε δεν είναι μόνο πέντε - Τι βρέθηκε στην οικία του, τη σχολή και τα οχήματά του

Η υπόθεση βιασμών ανήλικων κοριτσιών από προπονητή Ταε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από μαρτυρίες θυμάτων του.

Το σχέδιο του προπονητή ήταν πολύ καλά οργανωμένο, καθώς αποπλανούσε τα μικρά κορίτσια με ευκολία. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έχουν έρθει έως τώρα στο φως, αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος προπονητής φέρεται να έχει βιάσει τουλάχιστον πέντε κορίτσια. Δύο από τα κορίτσια που φοιτούσαν στη σχολή του, ήταν τα πρώτα που έκαναν την καταγγελία βιασμού στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο ξεκίνησε αμέσως την έρευνα για τη δράση του προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «TLive», ο κατηγορούμενος από το 2009 έβρισκε μόνος του κορίτσια και πείθοντάς τα πως έχουν ικανότητες να γίνουν αθλήτριες Ταε Κβο Ντο, τις έφερνε στη σχολή του. Ο ίδιος προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κοριτσιών, με το να επισκέπτεται τις οικογένειες των κοριτσιών στα σπίτια τους ή με το να πηγαίνει οικογενειακές διακοπές μαζί τους.

Όταν αποκτούσε την εμπιστοσύνη τους, βίαζε τα κορίτσια. Ύστερα, ασκούσε στα θύματά του ψυχολογικό εκβιασμό, λέγοντας τους ότι «εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω. Θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς». Ο τρόπος του ήταν τόσο μεθοδευμένος, ώστε είχε καταφέρει να «σαγηνεύσει» τα ανήλικα κορίτσια, με αποτέλεσμα κάποια μέχρι και να τον ερωτευτούν. Η Αστυνομία, δυστυχώς, εκτιμά πως τα κορίτσια που βίασε ο προπονητής, δεν είναι μόνο πέντε, ενώ στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνει και το κινητό του, καθώς ο ίδιος βιντεοσκοπούσε τα όσα έκανε.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του – Ποινική δίωξη στον 44χρονο

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης. Ο προπονητής θα περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου την ερχόμενη Παρασκευή.

Σε βάρος του 44χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.