Ηλεία: Στην ανακρίτρια ο 65χρονος που κατηγορείται ότι θώπευε 7χρονη

Ηλεία: Στην ανακρίτρια ο 65χρονος που κατηγορείται ότι θώπευε 7χρονη

Η γιαγιά της ανήλικης αντιλήφθηκε ότι την χάιδευε στα γεννητικά όργανα και κατήγγειλε τον «οικογενειακό φίλο»

Την ερχόμενη Παρασκευή 17 Μαρτίου θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηλείας ο 65χρονος από χωριό του Πύργου, που κατηγορείται πως την περασμένη Κυριακή σε κοντινό χωριό από αυτό που διαμένει, χάιδευε ένα 7χρονο κορίτσι στα γεννητικά όργανα.

Ο 65χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα μετά την καταγγελία που έκανε η γιαγιά του κοριτσιού και ύστερα από την προανάκριση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελέα Ηλείας, όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί, όπως αναφέρει το ilialive.gr. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσια πράξη με ανήλικη και κατάχρηση ανήλικης.

Το περιστατικό σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα φέρεται να συνέβη στο σπίτι της οικογένειας της 7χρονης, σε χωριό του δήμου Πύργου, με δράστη τον 65χρονο «οικογενειακό φίλο» από γειτονικό χωριό, που τους επισκέφθηκε. Λόγω της οικειότητας που υπήρχε ανάμεσα σε αυτόν και την οικογένεια, κρατούσε αγκαλιά την 7χρονη. Σε κάποια στιγμή όμως η γιαγιά του κοριτσιού αντιλήφθηκε, πως ο 65χρονος έβγαζε το χέρι του από το παντελόνι της εγγονής της.

Εκείνη την ώρα η γιαγιά αντέδρασε, ο 65χρονος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ενώ το κοριτσάκι επιβεβαίωσε αυτό που αντιλήφθηκε η γιαγιά, ότι ο «οικογενειακός φίλος» την χάιδευε στα γεννητικά όργανα. Η γιαγιά της 7χρονης μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, όπου κατήγγειλε το γεγονός. Οι Αρχές έχουν ζητήσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχολόγο, ώστε να συμπεριληφθεί και αυτό το στοιχείο στη δικογραφία της υπόθεσης.