Τέμπη: Καταγγελία-σοκ καθαρίστριας για το σταθμαρχείο Λάρισας – «Έκαναν πάρτι με μουσική και ουίσκι»

Τέμπη: Καταγγελία-σοκ καθαρίστριας για το σταθμαρχείο Λάρισας – «Έκαναν πάρτι με μουσική και ουίσκι»

«Ο πίνακας υπολειτουργούσε και πιο πολύ συνεννοούνταν με τα τηλέφωνα, σταθμάρχης με μηχανοδηγό»

Ασταμάτητες είναι οι αποκαλύψεις για τη λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας και την αντιμετώπιση των υπαλλήλων του ΟΣΕ απέναντι στην εργασία τους, έπειτα από την τραγωδία στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Μια νέα καταγγελία υπαλλήλου της καθαριότητας στο σταθμαρχείο της Λάρισας, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά, για τον τρόπο με τον οποίο οι εργαζόμενοι σε αυτό δρούσαν εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με την καθαρίστρια, τα πάρτι στο συγκεκριμένο σταθμαρχείο ήταν συχνό φαινόμενο, με τους εργαζόμενους να μαζεύονται με φίλους τους, να βάζουν μουσική και να πίνουν ποτά.

«Εκείνο το βράδυ είχα ρεπό, γιατί βράδυ δουλεύω. Φεύγω από Θεσσαλονίκη με το 63 19:25, είναι αυτό το τρένο δηλαδή, έτσι πάει, και κατεβαίνω στη Λάρισα και μετά κάθομαι εκεί μιάμιση ώρα και περιμένω το 62. Μαζεύονταν εκεί πέρα το βράδυ, ας πούμε. Μαζεύονταν, έσβηναν τα φώτα, μουσικές, ουίσκι. Πάρτι ας το πούμε. Εγώ τουλάχιστον όταν πήγαινα εκεί πέρα, έβλεπα κάποια πράγματα, γιατί μιλούσα, χαιρετούσα», τόνισε στην εκπομπή «Live News».

«Υπολειτουργούσε ο πίνακας»

Η ίδια μίλησε και για τον περιβόητο πίνακα με τα κλειδιά και την επικοινωνία ανάμεσα σε μηχανοδηγούς αμαξοστοιχιών και σταθμάρχες και τόνισε:

«Ο πίνακας υπολειτουργούσε και θα το ξαναπώ, πιο πολύ συνεννοούνταν με τα τηλέφωνα, σταθμάρχης με μηχανοδηγό. Εγώ αυτό είχα καταλάβει τόσο καιρό, σας είπα είμαι στην καθαριότητα. Η λειτουργία γίνεται με το τηλέφωνο και υπάρχει και ένα σαν GPS εκεί πέρα μηχανοδηγού με σταθμάρχη. Δύο χρόνια που είμαι εκεί, πρώτα περνούσε η εμπορική προς Αθήνα από την πρώτη γραμμή της Λάρισας και μετά έφευγε το Intercity 62. Αυτό τώρα πώς έγινε δεν γνωρίζω».