Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του για αποκλειστική γονική μέριμνα της Λυδίας

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του για αποκλειστική γονική μέριμνα της Λυδίας

Παραιτήθηκε και η δεύτερη συνήγορός του, που είχε αναλάβει την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο, η οποία θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει η οικογένεια του δολοφόνου της Καρολάιν για την αποκλειστική γονική μέριμνα της Λυδίας, που ζει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την οικογένεια της αδελφής και τη μητέρα της Καρολάιν, ενώ έχει οριστεί από το δικαστήριο και επισήμως η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Δηλαδή, οι γονείς του πιλότου θα μπορούν να βλέπουν τη μικρή Λυδία μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων για μία ώρα την εβδομάδα.

«Εκδόθηκε χτες η απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του πιλότου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας. Έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν με την οποία ζητούσε η επικοινωνία να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα κατόπιν συνεννόησης με την μητέρα της Καρολάιν», είπε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.

Παραιτήθηκε και η δεύτερη συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στο μεταξύ, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και η δεύτερη δικηγόρος του. «Όπως είναι γνωστό, είχα αναλάβει την υπεράσπιση του πιλότου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών. Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου», τόνισε η Κατερίνα Μαυροειδή στην ανακοίνωσή της.

Η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, με τον πιλότο να επιχειρεί να «σπάσει» την πρωτόδικη ποινή των ισοβίων. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει αρχικά να αναβληθεί η υπόθεση στο Εφετείο, προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία η νέα του συνήγορος. Το δικαστήριο όμως αποφάσισε να ξεκινήσει η δίκη -επί της ουσίας- στις 28 Μαρτίου.