Κολωνός: Μαραθώνια συμπληρωματική απολογία έδωσε η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Μαραθώνια συμπληρωματική απολογία έδωσε η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης

Ο εκ των δικηγόρων της 37χρονης Απόστολος Λύτρας σε δήλωση του ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της»

Υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία η μητέρας της ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας.

Η 37χρονη πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου νωρίς το πρωί, προκειμένου να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων που προέκυψαν μετά τη σύλληψη και προφυλάκιση νέων προσώπων τα οποία βρέθηκαν στη θέση του κατηγορούμενου, όταν η ανήλικη τους αναγνώρισε ως κακοποιητές της.

Η κατηγορούμενη, η οποία κρατείται στις φυλακές από τον περασμένο Οκτώβριο, στην πολύωρη συμπληρωματική της απολογία φέρεται να αρνήθηκε για ακόμη μια φορά την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Μάλιστα, η υπεράσπιση της, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε αίτημα προκειμένου να καταθέσει στην ανακρίτρια η αξιωματικός ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ που έλαβε τις πρώτες καταθέσεις από το 12χρονο κορίτσι, αλλά και η ψυχολόγος που την παρακολουθεί τώρα, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την αξιοπιστία των ισχυρισμών του παιδιού το οποίο από την πρώτη στιγμή επιμένει πως η μητέρα της δεν γνώριζε ότι είχε πέσει θύμα βιασμών και μαστροπείας.

Ο εκ των δικηγόρων της 37χρονης Απόστολος Λύτρας σε δήλωση του ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της».

«Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν  κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια όταν η 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη να βρίσκεται εντός φυλακής» τόνισε.

Η μητέρα της 12χρονης ,επέστρεψε στη φυλακή,  βρέθηκε ενώπιον της αρμόδια ανακρίτριας λίγες μόνο ημέρες μετά την συμπληρωματική απολογία του Ηλία Μίχου οποίος, σύμφωνα με την κατηγορία, είναι το κεντρικό πρόσωπο στην σοκαριστική υπόθεση.