Τέμπη: Στην ανακρίτρια Λάρισας καταθέτουν εν ενεργεία και συνταξιούχοι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ

Τέμπη: Στην ανακρίτρια Λάρισας καταθέτουν εν ενεργεία και συνταξιούχοι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ

Αποσωληνώθηκε και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση ο 22χρονος

Συνεχίζονται οι έρευνες της Δικαιοσύνης αναφορικά με τα αίτια, αλλα και τις ευθύνες της τραγωδίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Από το πρωί, εν ενεργεία αλλά και συνταξιούχοι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ της Λάρισας περνούν την πόρτα της ανακρίτριας Λάρισας, ώστε να καταθέσουν πληροφορίες και να γίνει συλλογή στοιχείων για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Παράλληλα, στο χώρο των δικαστηρίων καταφθάνουν και δικηγόροι συγγενών, όπου αναμένεται να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει ήδη σχηματιστεί και να προχωρήσουν σε παράσταση υποστήριξης κατηγορίας.

Η βοήθεια των πραγματογνωμόνων σε αυτό το σημείο είναι πολύτιμη καθώς αυτοί θα δώσουν το στίγμα για την αποσαφήνιση ειδικών, τεχνικών θεμάτων που αφορούν τα ευρήματα, την εξήγηση μαρτυριών, συνομιλιών, βιντεοληπτικού υλικού και άλλων δεδομένων, ώστε να καταγραφούν οι συγκλήσεις και αποκλίσεις σε σοβαρότατα θέματα.

Ο «χάρτης» που θα διαμορφωθεί θα είναι και αυτός που θα τροφοδοτήσει τις επόμενες κινήσεις του ανώτερου δικαστικού λειτουργού που θα αναλάβει την έρευνα μετά την σύγκληση Ολομέλειας Εφετών Λάρισας που αναμένεται να συγκληθεί άμεσα.

Αποσωληνώθηκε και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση ο 22χρονος

Αποσωληνώθηκε αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο 22χρονος εγκαυματίας από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ενώ η κατάστασή του είναι σταθερή, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 22χρονος, ο οποίος φέρει εγκαύματα (έκτασης 20% της επιφάνειας του σώματος) υποβλήθηκε σε χειρουργείο την περασμένη Παρασκευή από πλαστικούς χειρουργούς.