Σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη: Σοκάρει φωτογραφία από το εσωτερικό του 3ου βαγονιού του μοιραίου τρένου

Σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη: Σοκάρει φωτογραφία από το εσωτερικό του 3ου βαγονιού του μοιραίου τρένου

Ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Ιφιγένειας Μήτσκα απαθανάτισε το χώρο όπου βρήκε τον θάνατο η 23χρονη και άλλοι 56 συνάνθρωποί μας

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι έρευνες στο σημείο της τραγωδίας ολοκληρώθηκαν, ωστόσο οι μνήμες από τους ανθρώπους που χάθηκαν για πάντα, είναι ζωντανές. Ανατριχίλα προκαλεί μία φωτογραφία από το εσωτερικό του βαγονιού Β3 της αμαξοστοιχίας Intercity 62, που τράβηξε ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα. Ο Στέλιο Σούρλας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τη φωτογραφία από την θέση 67, που καθόταν η άτυχη Ιφιγένεια.


Η σορός της 23χρονης ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο ανάλυσης DNA, ενώ φίλοι και συγγενείς την αναζητούσαν μέσα από τα social media, καθώς επικαλούνταν πληροφορίες, ότι κάποιος την είδε ζωντανή έξω από το τρένο. Η Ιφιγένεια ταξίδευε με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος νοσηλεύεται με εγκαύματα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μήτσκα, ο αρραβωνιαστικός της Ιφιγένειας αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία, τη μετέφερε σε ένα διαφορετικό σημείο του βαγονιού μαζί με ένα άλλο παιδί.

Κατά την ίδια περιγραφή, η κοπέλα είχε αίματα στο κεφάλι, με τον αρραβωνιαστικό της να υποστηρίζει, ότι αρχικά η Ιφιγένεια είχε σφυγμό. Αυτό που θυμάται επίσης ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης, είναι πως όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες, πρόλαβε να τους πει «πάρτε και την κοπελιά μου». Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου στα Γιαννιτσά.