Τραγωδία στη Λάρισα: 29χρονος ήταν για ώρες νεκρός στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο

Τραγωδία στη Λάρισα: 29χρονος ήταν για ώρες νεκρός στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο

Κανένας δεν είχε αντιληφθεί το αυτοκίνητό του, καθώς δεν ήταν εύκολα ορατό από τον δρόμο

Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη στον δρόμο από Αμπελώνα προς Γιάννουλη, στο ύψος του κέντρου «Αστέρας» στη Λάρισα, καθώς ένας 29χρονος ήταν νεκρός για ώρες, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και «καρφώθηκε» πάνω σε κολόνα, ενώ είχε προσκρούσει τόσο σε δέντρο όσο και σε μαντρότοιχο. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το τροχαίο σημειώθηκε πολλές ώρες πριν, αλλά για κακή του τύχη, κανείς δεν το είδε, καθώς το αυτοκίνητο δεν ήταν ορατό από τον δρόμο εύκολα.

Ωστόσο λίγο πριν τις 4:00 το μεσημέρι, ένας πατέρας και ο γιος του που περνούσαν από το σημείο με αυτοκίνητο, ήταν παρατηρητικοί και εντόπισαν το αμάξι. Ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές, αλλά πλέον ήταν αργά. Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα τις πυροσβεστικής με 4 άνδρες για τον απεγκλωβισμό του νεκρού δυστυχώς οδηγού, η σορός του οποίου βρέθηκε σε ακαμψία, καθώς και περιπολικά της αστυνομίας τα οποία ρυθμίζουν αυτή την ώρα την κυκλοφορία.