Έγκλημα στη Μύκονο: Βίντεο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει ότι δράστης και θύμα είχαν προηγούμενα

Έγκλημα στη Μύκονο: Βίντεο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει ότι δράστης και θύμα είχαν προηγούμενα

Οπτικό υλικό από καυγά ανάμεσά τους ημέρες πριν, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, δίνει άλλη διάσταση σχετικά με τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής

Το έγκλημα σε μπαρ της Μυκόνου με θύμα έναν 33χρονο από την Αλβανία και δράστη έναν 34χρονο Έλληνα έχει συγκλονίσει το Νησί των Ανέμων.

Το Mykonos Live TV έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, που τραβήχθηκε λίγες ημέρες πριν το άγριο φονικό και φέρεται να δείχνει τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια στο ίδιο μπαρ. Το βίντεο στάλθηκε σε λογαριασμό δημοσιογράφου στα social media από ανώνυμο προφίλ. Σύμφωνα με τον αποστολέα του βίντεο, ο δράστης και το θύμα είχαν τσακωθεί επανειλημμένως στο ίδιο μπαρ, χωρίς οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να λάβουν κάποια μέτρα.

Η ίδια πηγή ανέφερε, ότι οι δύο άνδρες είχαν οικονομικές διάφορες, αφού ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας φέρεται να χρωστούσε στον Αλβανό το ποσό των 3.000 ευρώ. Σημειώνεται, πως σύμφωνα με όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας «ο Αλβανός ενοχλούσε την κοπέλα, παρενέβη ο Έλληνας και έβγαλε μαχαίρι, πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο κλαμπ. Μετά βγήκαν έξω, ο Έλληνας πήγε σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και επέστρεψε στο κλαμπ, όπου περίμενε έξω τον Αλβανό και όταν βγήκε, τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι».

Εντούτοις, η 23χρονη για τα μάτια της οποίας φέρεται να έγινε ο καυγάς, διέψευσε το γεγονός και είπε πως έγινε «παρεξήγηση, δεν είναι για τα δικά μου μάτια. Ήταν απλά μια παρεξήγηση».