Πάτρα: «Ήταν σε πανικό μετά από χρήση κάvναβης» λένε οι δύο νεαρές που ήταν με τον 18χρονο

Πάτρα: «Ήταν σε πανικό μετά από χρήση κάvναβης» λένε οι δύο νεαρές που ήταν με τον 18χρονο

Τι κατέθεσαν για την πτώση του νεαρού από τον 3ο όροφο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον σοβαρό τραυματισμού ενός 18χρονου, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα.

Παρούσες στην παρ' ολίγον τραγωδία ήταν δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, αλλά αφέθηκαν ελεύθερες μετά την κατάθεσή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, φέρεται να δήλωσαν, ότι ο νεαρός είχε κάνει χρήση κάνναβης και ήταν σε πανικό την ώρα που έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων στον περιβάλλοντα χώρο πισίνας, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του.

Από την έρευνα που έγινε στα δύο κορίτσια, βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα κάνναβης και ένας τρίφτης, γεγονός που ενισχύει τον ισχυρισμό τους πως πρόκειται περί ατυχήματος. Οι δύο κοπέλες αφέθηκαν ελεύθερες μετά από εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα δύο κορίτσια που μένουν στην Ηλιούπολη Αττικής, φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον 18χρονο, ο οποίος είναι επίσης από την περιοχή της Ηλιούπολης.

Ο νεαρός που έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα, φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η αστυνομία ερευνά ακόμη τις συνθήκες πτώσης, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένειά του και οι γονείς του πήγαν στην Πάτρα, για να είναι δίπλα του.