Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 54χρονου μασέρ που κατηγορείται για βιασμό

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 54χρονου μασέρ που κατηγορείται για βιασμό

Τα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ, κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ, κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 54χρονου από την Αλβανία, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 27 Νοεμβρίου 2022 στον Άλιμο για βιασμό κατά συρροή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 54χρονος διατηρούσε επιχείρηση με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών χειρομάλαξης (σ.σ. μασάζ) στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όπου κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ραντεβού φέρεται να προέβη στις φρικώδεις πράξεις σε βάρος δύο γυναικών. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, τετελεσμένο και σε απόπειρα.

Πρόκειται για τον: KUCOLLARI (επ.) ILIRIAN (ον.) του PETRIT και της MERIEME, γεννηθέντα την 24-4-1969 στην Αλβανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδών αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9374613 του Τ.Α. Νέας Σμύρνης και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 18:00 ώρα της 24-3-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.