Καθαρά Δευτέρα: Με τι καιρό θα κάνουμε τριήμερο – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Καθαρά Δευτέρα: Με τι καιρό θα κάνουμε τριήμερο – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

«Υπάρχει μια πολική αέρια μάζα, η οποία καλύπτει τμήματα της κεντρικής Ευρώπης, προσπαθεί να κινηθεί προς τα δυτικά, νοτιοδυτικά»

Καλός ο καιρός και σήμερα, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται για πολλούς στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και τις συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη στο Open, «υπάρχει μια πολική αέρια μάζα, η οποία καλύπτει τμήματα της κεντρικής Ευρώπης, προσπαθεί να κινηθεί προς τα δυτικά, νοτιοδυτικά και θα σχηματίσει μια κακοκαιρία προς την περιοχή της Ιταλίας. Έτσι την Κυριακή ο καιρός θα μας τα χαλάσει στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια, αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Την Καθαρά Δευτέρα υπάρχει ένα ενδεχόμενο να σχηματιστεί μια νέα κακοκαιρία στα πιο νότια τμήματα του Ιονίου, ακόμη όμως δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά πώς θα μας απασχολήσει.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο η Καθαρά Δευτέρα να κυλήσει με γενικά άστατο καιρό, μπορεί όμως μέχρι το μεσημέρι να επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες και να μας τα χαλάσει στη συνέχεια προς το βράδυ και να πάμε στη συνέχεια προς την Τρίτη με ένα βροχερό καιρό».