Γιατί ο Καρατζαφέρης ανακάλεσε την μήνυση σε βάρος του Στέφανου Χίου – Ποιος ο ρόλος του Κούγια στην εξέλιξη

Γιατί ο Καρατζαφέρης ανακάλεσε την μήνυση σε βάρος του Στέφανου Χίου – Ποιος ο ρόλος του Κούγια στην εξέλιξη

Ο δικηγόρος του προέδρου του ΛΑ.ΟΣ εξηγεί πως κατάφερε να αποτρέψει την δικαστική διαμάχη

Με παρέμβαση του Αλέξη Κούγια, που επέφερε την ανάλογη διόρθωση από τον Στέφανο Χίο, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακάλεσε την μήνυσή κατά του εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό». Ο Κούγιας ήρθε σε επαφή με τον Χίο και του εξήγησε τις επιπτώσεις που θα έχει το συκοφαντικό δημοσίευμα του.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει τα εξής:

«Αλέξης Κούγιας για τη μήνυση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κου Γεώργιου Καρατζαφέρη κατά του δημοσιογράφου και εκδότου, κου Στέφανου Χίου

Όπως είναι γνωστό, χθες, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κος Γεώργιος Καρατζαφέρης, μου ανέθεσε την κατάθεση μηνύσεως κατά του δημοσιογράφου και εκδότου της εφημερίδας «Μακελειό», κου Στέφανου Χίου, για το χθεσινό ψευδές πρωτοσέλιδο και συκοφαντικό δημοσίευμά του, το όποιο έθιγε την τιμή και την υπόληψη του κου Καρατζαφέρη. 

Κατόπιν προσωπικής παρεμβάσεώς μου και της αναγνωρίσεως από τον κο Χίο, σκόπιμης παραπληροφορήσεώς του από πρόσωπο, το όποιο ήθελε να δυσφημίσει τον γενικώς αξιοσέβαστο, κο Γεώργιο Καρατζαφέρη, ο κος Χίος, σήμερα, σε δισέλιδο δικό του δημοσίευμα ανέδειξε την αληθή προσωπικότητα του κου Γεώργιου Καρατζαφέρη διαχρονικά και κατόπιν αυτής της εξελίξεως, έλαβα την εντολή να ανακληθεί η υποβληθείσα χθεσινή μήνυση και κατόπιν τούτου δεν είναι δυνατόν να γίνει σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του κου Στέφανου Χίου.

Εύχομαι όλες αυτές οι πολιτικοποινικές υποθέσεις που πάντοτε υποκρύπτουν ταπεινά πολιτικά συμφέροντα εις βάρος αξιόλογων Ελλήνων πολιτών, να έχουν την ίδια κατάληξη. 

Αθήνα, 21.2.2023

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Αλέξιος Χ. Κούγιας».