Κολωνός – Πρώην διαιτητής Ντόβας: Δεν ακούμπησα ποτέ τη 12χρονη, της έδωσα χρήματα για να τη βοηθήσω

Κολωνός – Πρώην διαιτητής Ντόβας: Δεν ακούμπησα ποτέ τη 12χρονη, της έδωσα χρήματα για να τη βοηθήσω

«Ηλίθιος και αχάριστος ο Ηλίας Μίχος»

«Ενημερώνω το πανελλήνιο ότι ξέρω την οικογένεια περισσότερα από 20 χρόνια. Το κοριτσάκι το ήξερα από μωρό και τη μητέρα της και τα άλλα παιδιά», τόνισε σε δηλώσεις του o πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας, το όνομα του οποίου φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

«Το κοριτσάκι από πέρσι ήρθε με τη γιαγιά και είχαμε μια γνωριμία με όλους και το συμβούλευα, του έδινα κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μία οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάρουν κάτι με τα αδέρφια της και σήμερα έρχονται και με κατηγορούν για τη γνωριμία που είχα με το παιδάκι. Να μη μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μη μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει κι εγώ να πρέπει να περάσω από ανάκριση. Στη δικογραφία που έχει πολλές ασάφειες, αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγαίνω και τα λέω στον κόσμο. Μπορώ να αναλύσω την κατάθεση του κοριτσιού πρόταση με πρόταση. Εγώ με τον Μίχο έχω να μιλήσω από το 2019 όταν δε μου φέρθηκε όπως έπρεπε στον προεκλογικό μου αγώνα. Δε θέλω να πω ονόματα αλλά όταν μου ζήτησε κάτι εγώ προσφέρθηκα και τον βοήθησα. Και όταν ήταν να με βοηθήσουν με τον άλλο συνυποψήφιο με αγνόησαν κι εκεί του έκοψαν και την καλημέρα. Το λέω δημόσια», σημείωσε στις δηλώσεις του ο πρώην διαιτητής.

Γιατί το κορίτσι είπε ότι ο Μίχος του είπε να πάει στον Ντόβα: «Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Όταν είσαι μια γειτονιά, στα 50 μέτρα, και το κοριτσάκι πέρναγε μια φορά τι βδομάδα, «τι κάνετε κ Φίλιππα», το ένα το άλλο. Όπως και η μητέρα της όταν πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν έχεις μια καλημέρα με ευγένεια, το κάνεις με όλους τους γείτονες».

«Βεβαίως έδωσα χρήματα στο παιδί και τη γυναίκα. Κι εγώ και όλοι όσοι ήταν στο γραφείο μου. Πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τον Μίχο, η μητέρα ήρθε και μου λέει να της δανείσω 20 ευρώ για ένα σοβαρό πρόβλημα. Της λέω είσαι μητέρα 8 παιδιών, θα σκεφτώ να μη σου δανείσω 20 ευρώ; Και αν δεν τα έχω, θα τα ψάξω να τα βρω. Της λέω έλα σε μία ώρα να σου τα δώσω», τόνισε  ο Φίλιππος Ντόβας, μιλώντας στο Open.

Σχετικά με το κορίτσι υποστηρίζει στην κατάθεσή της ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή: «Αυτό δεν έγινε ποτέ σε ό,τι έχω ιερό στη ζωή μου. Εγώ πνίγομαι όταν τα βλέπω όλα αυτά. Λέει ήταν ένας άντρας που είχε έρθει σε επαφή. Επαφή είναι και όταν είμαστε δίπλα στο στούντιο, κ Θωμαΐδη. Επαφή ήταν όταν της έλεγα αν η γιαγιά το ξέρει που πας στον λόφο που είναι μία περιοχή με παραβατικότητα; Να το προστατεύσω το παιδί από πολλούς κινδύνους».