Συναυλία υπέρ των καλλιτεχνών μπροστά από το ΡΕΞ – Παρούσα και η Νατάσα Μποφίλιου

Συναυλία υπέρ των καλλιτεχνών μπροστά από το ΡΕΞ – Παρούσα και η Νατάσα Μποφίλιου

Δείτε φωτογραφίες του News - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών

Πολύ κόσμος έχει συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας για να στηρίξει τους καλλιτέχνες οι οποίοι εναντιώνονται στο σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης. Η ΚΥΑ  δόθηκε στην δημοσιότητα την Παρασκευή και δεν ικανοποιεί τα αιτήματα τους.

Η συναυλία πραγματοποιείται μπροστά από το θέατρο ΡΕΞ και οι γύρω δρόμοι παραμένουν κλειστοί καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω του κόσμου δεν είναι εφικτή.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους είναι και η Νατάσα Μποφίλιου η οποία θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της και θα στηρίξει και εκείνη τον αγώνα των καλλιτεχνών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η Αστυνομία λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αυτή την ώρα καλλιτέχνες έξω από το θέατρο REX, στην οδό Πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από το ύψος της Συγγρού και στην οδό Πανεπιστημίου.

Δείτε τις φωτογραφίες του News:

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος