Σητεία: Νεκρός 33χρονος σε τροχαίο – Γιόρταζε την Τσικνοπέμπτη με φίλους του πριν το τραγικό συμβάν

Σητεία: Νεκρός 33χρονος σε τροχαίο – Γιόρταζε την Τσικνοπέμπτη με φίλους του πριν το τραγικό συμβάν

Χόρευε υπό τους ήχους του «είμαι αητός χωρίς φτερά»

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Σητείας που θρηνεί σήμερα ένα νέο παιδί, τον 33χρονο Μάνο ο οποίος έχασε την ζωή του την Πέμπτη το βράδυ μετά από σφοδρή σύγκρουση του οχήματος, στο οποίο επέβαινε στη θέση του συνοδηγού, με  αγροτικό όχημα.

Τραγική ειρωνεία, λίγες ώρες νωρίτερα ο 33χρονος γιόρταζε την Τσικνοπέμπτη με φίλους του.

Σε βίντεο, που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα sitiaka.gr φαίνεται ο άτυχος Μάνος να χορεύει το ζεϊμπέκικο «είμαι αητός χωρίς φτερά».

 

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα στο οποίο επέβαιναν ο αδικοχαμένος Μάνος και ο οδηγός εξετράπη της πορείας του επί της συμβολής των οδών Ρουσελάκη και Β. Κορνάρου και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αγροτικό όχημα χωρίς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και κλιμάκιο της πυροσβεστικής με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του 30χρονου Μάνου, ο οποίος ήταν συνοδηγός.

Σε ένδειξη πένθους από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν στη Σητεία ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιούνται για τρεις ημέρες διανομές ντελίβερι.