Κρήτη: 16χρονη μαθήτρια έπινε αμέριμνη καφέ και την βρήκε σφαιρίδιο στο χέρι

Κρήτη: 16χρονη μαθήτρια έπινε αμέριμνη καφέ και την βρήκε σφαιρίδιο στο χέρι

Ευτυχώς για την ανήλικη ο τραυματισμός της δεν είναι σοβαρός

Τυχερή μέσα στην ατυχία της, στάθηκε μια ανήλικη κοπέλα χθες στις Μοίρες, που βγήκε για καφέ και κατέληξε τραυματισμένη από σφαιρίδιο στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, η 16χρονη μαθήτρια, καθόταν με την παρέα της σε υπαίθριο χώρο καφετέριας και ξαφνικά ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι, ενώ άρχισε και να αιμορραγεί.

Όπως προέκυψε μετά την καταγγελία και από την προανάκριση που διενεργείται από το ΑΤ Φαιστού, ένας 21χρονος από ορεινό χωριό της περιοχής περιεργαζόταν μέσα από το επιβατηγό όχημα του και ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει, ένα αεροβόλο πιστόλι στο οποίο χρησιμοποιούσε μεταλλικά σφαιρίδια και ένα από αυτά τα σφαιρίδια "ξέφυγε" και τραυμάτισε την ανήλικη κοπέλα, για καλή της τύχη στο χέρι, καθώς αν το σφαιρίδιο την είχε βρει στο κεφάλι ή το μάτι ο τραυματισμός της θα ήταν σαφώς σοβαρότερος.

Ο νεαρός δεν έχει συλληφθεί, ωστόσο αναζητείται από τις αρχές. Να σημειωθεί ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη ως προς τον τραυματισμό της 16χρονης.