«Τσιμπάει» προς τα πάνω η θερμοκρασία την Τρίτη

«Τσιμπάει» προς τα πάνω η θερμοκρασία την Τρίτη

Αναμένεται αίθριος ο καιρός

Την Τρίτη αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στο Αιγαίο στη νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Σποραδικές βροχές και χιονοπτώσεις άνω των 1.200 μέτρων περίπου αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης έως τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -4 έως 10, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο και στη Στερεά από -2 έως 12, στην Πελοπόννησο από -1 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 13, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 10, στις Κυκλάδες από 5 έως 13, στα Δωδεκάνησα από 4 έως 13 και στην Κρήτη από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ και στα νότια τοπικά έως 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στον κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.