Η LAMDA Development μαζί με τον Ερυθρό Σταυρό συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Η LAMDA Development μαζί με τον Ερυθρό Σταυρό συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Σε αυτήν την πρωτοβουλία, όλοι έχουν την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί και συμμέτοχοι

Τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στα εμπορικά κέντρα της για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ανακοίνωσε σήμερα η LAMDA Development.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, εκφράζει ολόψυχα την αλληλεγγύη της στους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς της Τουρκίας και της Συρίας και συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στα εμπορικά της κέντρα.

Σε αυτήν την πρωτοβουλία, όλοι έχουν την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί και συμμέτοχοι προφέροντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στα 4 μεγάλα εμπορικά κέντρα της LAMDA Development σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στα είδη που συγκεντρώνονται, περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

* Τρόφιμα μακράς διάρκειας: ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός είδους, δημητριακά, παξιμάδια

* Λοιπά είδη (όχι μεταχειρισμένα): κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής.

Η συλλογή των αγαθών θα πραγματοποιείται από τις 11/02 έως τις 28/02, Δευτέρα έως Σάββατο και ώρες 11:00-19:00 στα γραφεία πληροφοριών των εμπορικών κέντρων The Mall Athens, Golden Hall, Designer Outlet Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες της ανείπωτης τραγωδίας, η σκέψη όλων μας βρίσκεται σε όσους έχουν πληγεί από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία, αναφέρει η Lamda Development.