Σοκ σε Δημοτικό Σχολείο της Λαμίας: Παιδιά προσπάθησαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους με ποντικοφάρμακο

Σοκ σε Δημοτικό Σχολείο της Λαμίας: Παιδιά προσπάθησαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους με ποντικοφάρμακο

Έριξαν το δηλητήριο στο μπουκαλάκι του νερού του - «Θέλαμε να του κάνουμε κακό» παραδέχθηκαν κυνικά

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι μαθητές Δημοτικού Σχολείου στη Λαμία προσπάθησαν να δηλητηριάσουν με ποντικοφάρμακο συμμαθητή τους.

Σύμφωνα με το lamianow.gr ένας μικρός μαθητής έφτυσε το νερό που πήγε να πιει από το μπουκάλι του, γιατί ήταν πολύ πικρό. Ο δάσκαλος προέτρεψε το παιδάκι να μην πιει άλλο νερό από το μπουκάλι, παρά να πάει στη βρύση του σχολείου. Λίγες ώρες αργότερα ένα άλλο παιδί από την ίδια τάξη, εξομολογήθηκε -ευτυχώς- στην μητέρα του, ότι το μεσημέρι στο σχολείο μαζί με έναν ακόμη συμμαθητή του έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό ενός άλλου παιδιού.

Η μητέρα του ενός εκ των ανηλίκων ειδοποίησε την οικογένεια του θύματος και αμέσως οι γονείς κινητοποιήθηκαν και μετέφεραν το παιδί τους στο Νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για τρεις ημέρες. Ευτυχώς, η ποσότητα της ουσίας που μπήκε στον οργανισμό του μικρού μαθητή ήταν τέτοια, που δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.

Άλλο ένα εξίσου σοκαριστικό σημείο στην υπόθεση, είναι η απάντηση των παιδιών, στο «γιατί» έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του συμμαθητή τους. Όπως είπαν: «Θέλαμε να του κάνουμε κακό». Ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευθύμιος Γκούμας, δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό: «Ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο».