Ελένη Φουρέιρα: «Το μωρό έχει το κεφαλάκι της και το μουτράκι του Αλμπέρτο»

Ελένη Φουρέιρα: «Το μωρό έχει το κεφαλάκι της και το μουτράκι του Αλμπέρτο»

Τι λέει ο γιατρός της

Για την Ελένη Φουρέιρα και τη γέννηση του πρώτου της παιδιού μίλησε ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας.

«Έχει το κεφαλάκι της Ελένης και το μουτράκι του Αλμπέρτο» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης.

Ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», δίνοντας λεπτομέρειες για τον τοκετό, το μωρό, αλλά και τη δύναμη που επέδειξε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε στο πλευρό της τον Αλμπέρτο Μποτία, σύντροφο και πατέρα του παιδιού.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» είπε.

Τονίζοντας πως το μωρό μοιάζει και στους δύο δήλωσε πως έχει το κεφαλάκι της Ελένης και το μουτράκι του Αλμπέρτο. «Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» δήλωσε κλείνοντας για την τραγουδίστρια.