Γλυκά Νερά: Αλλάζει επώνυμο η κόρη της Καρολάιν και του δολοφόνου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Αλλάζει επώνυμο η κόρη της Καρολάιν και του δολοφόνου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Σύμφωνα με τον παππού της Λυδίας είναι πιθανό να μην πάρει το επίθετο Κράουτς της μητέρας της

Η κόρη της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα αλλάξει επώνυμο, σύμφωνα με όσα είπε ο παππούς της Ντέιβιντ Κράουτς, προκειμένου να μην φέρει το επίθετο του ανθρώπου που δολοφόνησε τη μητέρα της.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, υπάρχουν δύο σκέψεις για το νέο επίθετο της μικρής Λυδίας, είτε να πάρει το επώνυμο Κράουτς, είτε το επίθετο του Φιλιππινέζου συζύγου της αδελφής της Καρολάιν, με την οικογένεια της οποίας ζει τις τελευταίες εβδομάδες. Μιλώντας στην εκπομπή ο πατέρας της Καρολάιν, είπε: «Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετο της. Πρόθεση μου ήταν να αλλάξει το επίθετο του πατέρα της από την ημέρα της σύλληψης του, στο μνημόσυνο της κόρης μου, για όσα είχε κάνει. Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα, που δολοφόνησε τη μητέρα της», ενώ επεσήμανε, ότι «ο νόμος δίνει μια σειρά από λόγους, για τους οποίους μπορεί να αλλάξει το επίθετο ενός παιδιού».

Όπως σημείωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς: «Η Καρολάιν είχε και βρετανική και φιλιππινεζική υπηκοότητα. Θα κάνει και η Λυδία αίτημα για διπλή υπηκοότητα και όταν έχει το διαβατήριο της, θα μπορεί να ταξιδεύει ευκολότερα από και προς την Ελλάδα». Στην εκπομπή αναφέρθηκε ακόμη, ότι ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αναζητά τρόπους για να μπλοκάρει, αν μπορεί, την αλλαγή επιθέτου του παιδιού, ενώ ειπώθηκε ακόμη, ότι ο πιλότος φέρεται να έχει παραιτηθεί από το δικαίωμα της επικοινωνίας με το παιδί του, δίκην αυτοτιμωρίας σύμφωνα με τον ίδιο, κατ’ άλλους στο πλαίσιο μιας τακτικής που ακολουθεί.