Κυψέλη: Έμειναν 40 ημέρες χωρίς ρεύμα οι ένοικοι πολυκατοικίας

Κυψέλη: Έμειναν 40 ημέρες χωρίς ρεύμα οι ένοικοι πολυκατοικίας

«Σαράντα ημέρες χωρίς ρεύμα και χωρίς φως και 4 παιδιά ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα το κάνω»

Παραμονή των Χριστουγέννων στις 3 η ώρα τα ξημερώματα πολυκατοικία στην περιοχή της Κυψέλης, όταν ξέσπασε φωτιά στα ρολόγια της πολυκατοικίας, λόγω βραχυκυκλώματος, έμειναν χωρίς ρεύμα.

Οι κάτοικοι απευθύνθηκαν αμέσως στον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια κατέθεσαν και γραπτό αίτημα για επανασύνδεση στο ρεύμα τους, με ημερομηνία της αίτησης στις 17/1.

Όταν άρχισε να γνωστοποιείται το γεγονός στους δημοσιογράφους, τότε άρχισε ο ΔΕΔΔΗΕ την επανηλεκτροδότηση χθες, δηλαδή μετά από 40 ημέρες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν απέκτησαν ξανά ρεύμα όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, αλλά μόνο τα εννιά.

Ένοικος της πολυκατοικίας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» και περιέγραψε:

«Σαράντα ημέρες χωρίς ρεύμα και χωρίς φως και 4 παιδιά ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα το κάνω. Κοιμόμασταν με μπουφάν. Είχαμε ένα μικρό γκαζάκι και φτιάχναμε να φάμε ό, τι μπορούσαμε. Τα παιδιά διάβαζαν με κεριά. Τα άπλυτά μου τα έστελνα σε φίλες για να πλυθούν».