Βόλος: 84χρονος έδειρε στη μέση του δρόμου τη νύφη του

Βόλος: 84χρονος έδειρε στη μέση του δρόμου τη νύφη του

Ο ηλικιωμένος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες στο κέντρο του Βόλου με έναν 84χρονος ο οποίος επιτέθηκε στη νύφη του, την χτύπησε και την άρπαξε από τα μαλλιά.

Αφορμή ήταν οι οικονομικές διαφορές και ειδικότερα η αξιοποίηση ενός καταστήματος σε κτίριο στο κέντρο της πόλης. Το κτίριο μαζί με τα καταστήματα ανήκαν στον 84χρονο και όλα τα περιουσιακά στοιχεία τα έγραψε στα παιδιά του. Μόλις θα έβγαινε στην σύνταξη είχε δεσμευτεί πως το ένα κατάστημα, στο οποίο ο ίδιος στέγαζε την επιχείρησή του, θα το αναλάμβανε η νύφη του, πράγμα που δεν έγινε ποτέ. Ο ίδιος αν και συνταξιοδοτήθηκε, παρέμεινε μέσα στο κατάστημα, το οποίο σπανίως ωστόσο ανοίγει, ενώ ο γιος του με την σύζυγό του αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν.

Ο γιος του εξουσιοδότησε την γυναίκα του για όλες τις αναγκαίες κινήσεις και χθες η 53χρονη περίμενε στις 8:30 το πρωϊ τον πεθερό της έξω από την πόρτα του καταστήματος, όπου του ζήτησε τα κλειδιά αναφέρει το gegonota.news.

Ο 84χρονος εκνευρίστηκε, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ξέσπασε μεγάλος καυγάς, με θεατές περαστικούς και πελάτες της διπλανής τράπεζας. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από μήνυση της νύφης του, η οποία τον κατηγόρησε πως την άρπαξε από τα μαλλιά και της έσκισε το μπουφάν την ώρα που την χτυπούσε.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στο αυτόφωρο και ο δικηγόρος του ζήτησε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να μελετήσει την δικογραφία, ενώ η μάρτυρας κατηγορίας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ο 84χρονος ζει μόνος του και όπως είπε στους δικαστές φροντίζει ο ίδιος τον εαυτό του.