Ηράκλειο: Κάμερα κατέγραψε 57χρονη αγνοούμενη να πέφτει στη θάλασσα

Ηράκλειο: Κάμερα κατέγραψε 57χρονη αγνοούμενη να πέφτει στη θάλασσα

Η γυναίκα άφησε πίσω της ένα σημείμα στο οποίο μεταξύ άλλων έγραφε: «Μην με αναζητήσετε!»

Σβήνουν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανή η 57χρονη, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής 29 Ιανουαρίου από το Καστρί Βιάννου στο Ηράκλειο, καθώς κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν να βουτάει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η 57χρονη έφυγε από το σπίτι της αφήνοντας ένα σημείωμα, στο οποίο μεταξύ άλλων έγραφε: «Μην με αναζητήσετε!». Αστυνομία, πυροσβεστική και λιμενικό σώμα ξεκίνησαν μια τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της 57χρονης και κατά τη διάρκεια των ερευνών βρήκαν από κάμερες ασφαλείας την διαδρομή που πραγματοποίησε η άτυχη γυναίκα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 57χρονη έφυγε από το σπίτι παίρνοντας τα βατραχοπέδιλά της και κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα στο Καστρί.

Η 57χρονη φέρεται να έκλεισε τις κάμερες του δικού της σπιτιού, αλλά την "έπιασαν" οι κάμερες διπλανών οικημάτων, σύμφωνα με το cretalive.gr. Η εικόνα της 57χρονης να βουτάει στη θάλασσα γύρω στις 8:00 το βράδυ της εξαφάνισής της, έστρεψε το μηχανισμό των ερευνών προς τη θαλάσσια περιοχή στο Καστρί Βιάννου. Οι έρευνες επικεντρώνονται στη θαλάσσια περιοχή με σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ενώ από ξηράς στις έρευνες, εκτός από την Αστυνομία, συμμετέχουν και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ με drones και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.