Μάνος Δασκαλάκης: Είναι εξοργισμένος και διαψεύδει ότι έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Μάνος Δασκαλάκης: Είναι εξοργισμένος και διαψεύδει ότι έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα που πέθαναν λέει ότι δεν έχει αρραβωνιαστεί

Καθόλου χαρούμενος δεν είναι ο Μάνος Δασκαλάκης από τις πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα το πρωί ότι έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του κι ετοιμάζεται να παντρευτεί. Για την ακρίβεια, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να είναι εξοργισμένος.

Λίγες μόλις ώρες πριν ανέβει στο εδώλιο για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της πρώην συζύγου του, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του πρώτου τους παιδιού, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι εξαιρετικά ενοχλημένος από όσα ακούγονται για την προσωπική του ζωή, μεταδόθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, αυτό που τον απασχολεί τώρα είναι η αυριανή του κατάθεση και η εξέλιξη της δίκης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέρθηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του και ότι σκέφτονται να κάνουν κι ένα παιδάκι.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, η σύντροφός του είναι γνωστή της κατηγορούμενης και πρώην συζύγου του.

Ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης πάντως φέρεται να διαψεύδει το ρεπορτάζ.

Τέλος, όπως μεταδόθηκε, το καλοκαίρι θα εκδικαστεί και η αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης προς τη σύζυγό του, κατά πάσα πιθανότητα στις 2 Ιουνίου.