Γιώργος Τράγκας: Ξεπουλάνε κινητά και ακίνητα οι κληρονόμοι του

Γιώργος Τράγκας: Ξεπουλάνε κινητά και ακίνητα οι κληρονόμοι του

«Ήταν μια απόλυτα διαφανής και νόμιμη μεταβίβαση», δήλωσε ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα για την πώληση της βίλας στην Μύκονο

Μπορεί ο θόρυβος για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα να κώπασε το τελευταίο διάστημα, όμως φαίνεται ότι οι κληρονόμοι βιάζονται να ξεπουλήσουν τα ακίνητα και τα... κινητά που τους άφησε.

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο, ότι ο γιος του εκλιπόντα εκδότη, Γιάννης Τράγκας πούλησε την πολυτελή βίλα στη Μύκονο που κληρονόμησε. Ο γιος του Γιώρηου Τράγκα θα γεμίσει τους λογαριασμούς με 1.000.000 ευρώ, αν και η αξία της βίλας είναι τουλάχιστον η διπλάσια. Το γεγονός επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star ο δικηγόρος του, Γιάννη Τράγκα, Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια απόλυτα διαφανής και νόμιμη μεταβίβαση…».

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega, άνθρωποι του περιβάλλοντος της χήρας του, Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά αποκαλούν «μυθεύματα» τις δημοσιεύσεις που αναφέρουν ότι εκείνη πουλάει ακίνητα και πολυτελή αυτοκίνητα στην Αμερική.