Πάτρα: Καθηγητής Λυκείου καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Πάτρα: Καθηγητής Λυκείου καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Ο εκπαιδευτικός αρνείται τα πάντα και παραδέχεται ότι τον είχαν καταγγείλει και στο παρελθόν, αλλά αθωώθηκε

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η καταγγελία μητέρας μαθήτριας της Γ΄ Λυκείου, που ανέφερε στον διευθυντή του σχολείου της πόλης, ότι η κόρη της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η εξαγριωμένη μητέρα μετέβη στο Λύκειο στις 8:00 το πρωί της Παρασκευής και κατήγγειλε τον εκπαιδευτικό, εξιστορώντας τα όσα της περιέγραψε το παιδί της. Οπως είπε, την προηγούμενη μέρα η 17χρονη μαζί με συμμαθήτριά της κάθονταν και διάβαζαν Αγγλικά εν ώρα διαλείμματος, όταν ο καθηγητής την πλησίασε, κοίταξε τι διάβαζε και της είπε: «Αγγλικά διαβάζεις; Γιατί εγώ ξέρω ότι… "φτιάχνεσαι" με Ρώσικα».

Ο υπαινιγμός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μαθήτριας, η οποία φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να έβαλε τα κλάματα. Ο διευθυντής του Λυκείου κάλεσε τον καθηγητή, ο οποίος αρνήθηκε τα πάντα και μάλιστα έβαλε τις φωνές και ισχυρίστηκε, ότι και παλιότερα τον είχαν καταγγείλει και τελικά βγήκε… «λευκός στην κοινωνία». Η διεύθυνση του σχολείου έχει κινηθεί αρμοδίως και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται πλέον από Δευτέρα, ενώ άγνωστο παραμένει αν οι γονείς της ανήλικης προτίθενται να υποβάλουν μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.

Παρακαλούμε περιμένετε ...