Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του – Δείτε εικόνες του news

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του – Δείτε εικόνες του news

Για ένα άτομο προβληματικό και βίαιο κάνουν λόγο οι γείτονες

Στον εισαγγελέα Πειραιά έφτασε ο 50χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 54χρονη σύζυγό του στη Νίκαια. Ο άνδρας, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 50χρονος κάλεσε ο ίδιος την Άμεση Δράση και ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του. «Τσακωθήκαμε πάλι γι’ αυτό και την σκότωσα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ιατροδικαστής κατά την αυτοψία διαπίστωσε πως το πιθανότερο σενάριο για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας είναι ο στραγγαλισμός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η ανήλικη κόρη του ζευγαριού.

Όπως προκύπτει στην οικογένεια υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας με τον 50χρονο να κακοποιεί συστηματικά την γυναίκα του. Τουλάχιστον δύο φορές, το 2017 και το 2019 ο δράστης είχε οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα για βία χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποια ήταν η ποινική του μεταχείριση. Γείτονες της οικογένειας περιγράφουν τον 50χρονο ως άτομο προβληματικό και βίαιο με ψυχολογικά προβλήματα και εθισμένο στο αλκοόλ. Μάλιστα φέρεται να έχει νοσηλευθεί στο παρελθόν και σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες του News από την άφιξή του στον εισαγγελέα:

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος