Διάρρηξη – μαμούθ σε πολυτελές σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά – Άδειασαν δύο χρηματοκιβώτια

Διάρρηξη – μαμούθ σε πολυτελές σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά – Άδειασαν δύο χρηματοκιβώτια

Οι δράστες έφυγαν φορτωμένοι με πάνω από 20.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων και με περίπου 2.000 χρυσές λίρες Αγγλίας

Θύμα διάρρηξης έπεσε μία 77χρονη επιχειρηματίας, η οποία διαμένει σε πολυτελή μονοκατοικία στην περιοχή της Κηφισιάς, με τους δράστες να… αδειάζουν κυριολεκτικά δύο χρηματοκιβώτια.

Η καταγγελία έγινε στο Τ.Α. Κηφισιάς την Τετάρτη (18/1), με την επιχειρηματία να καταγγέλλει στους αστυνομικούς ότι τις προηγούμενες ημέρες, όταν και απουσίαζε από το σπίτι της, άγνωστοι μπήκαν, «ξήλωσαν» το κουτί του συναγερμού και παραβιάζοντας ένα παράθυρο απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό της μονοκατοικίας. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της 77χρονης οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι διαπιστώνοντας ότι υπήρχαν δύο χρηματοκιβώτια.

Χρησιμοποιώντας τροχό κοπής μετάλλων ή ακόμα και συσκευή που παράγει φλόγα από φιάλη οξυγόνου, παραβίασαν τις πόρτες των δύο χρηματοκιβωτίων και έφυγαν φορτωμένοι με πάνω από 20.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες με περίπου 2.000 χρυσές λίρες Αγγλίας (σ.σ. η αξία τους ξεπερνά τις 500.000 ευρώ).

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...