Μοσχάτο: Προφυλακίστηκε η 47χρονη για το θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή

Μοσχάτο: Προφυλακίστηκε η 47χρονη για το θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή

Στο πλευρό της οι γονείς και ο γιος της, οι οποίοι υποστηρίζουν την αθωότητά της

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την μαραθώνια απολογία της η 47χρονη η οποία εμφανίζεται ως κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση  θανάτου του 50χρονου ασφαλιστή , στο Μοσχάτο την περασμένη Δευτέρα. Στο πλευρό της οι γονείς και ο γιος της οι οποίοι υποστηρίζουν την αθωότητα της.

Η 47χρονη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, φέρεται στην πολύωρη απολογία της να αρνήθηκε πως εμπλέκεται στο θάνατο του 50χρονου. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν και αποφάσισαν την προφυλάκιση της.

Σε δήλωσή της η δικηγόρος της κατηγορουμένης Κατερίνα Τσιώνα ανέφερε ότι στη δικογραφία δεν είχε συμπεριληφθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση και τόνισε ότι με την εξέλιξη της διαδικασίας θα αιτηθεί την αποφυλάκιση της με όρους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα για να ενισχύσει τον ισχυρισμό της ότι ο 50χρονος αυτοκτόνησε επικαλέστηκε δυο βίντεο τα οποία έχει καταγράψει με το κινητό της και είναι , πλέον, μέρος της δικογραφίας. Πρόκειται για βίντεο στα οποία εμφανίζεται ο 50χρονος αποκαμωμένος να συζητά  με την κατηγορούμενη η οποία του λέει «Θα σε σκοτώσω» ενώ κρατά ένα σχοινί  κατά τη διάρκεια των ωρών που προηγήθηκαν του θανάτου του. Η 47χρονη φέρεται να ισχυρίζεται πως ο 50χρονος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, μια απόφαση που αφορούσε στις οικονομικές εκκρεμότητες που είχε με την κατηγορουμένη και άλλα πρόσωπα.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη φέρεται να επέμεινε πως δεν είχε κανένα κίνητρο για να σκοτώσει τον άνδρα καθώς το μόνο που ήθελε ήταν να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δώσει για επενδύσεις η ίδια και μέλη της οικογένειας της και την είχε διαβεβαιώσει πως υπήρχαν. Μάλιστα, σύμφωνα με τη συνήγορο της, το ποσό που σε βάθος δεκαετίας είχε δώσει η εντολέας της στον 50χρονο άγγιζε τις 200.000 ευρώ .

Ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμα του στο Μοσχάτο. Ήταν κρεμασμένος από το μονόζυγο με αυτοσχέδια θηλιά, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και η 47χρονη γυναίκα.