Εγκληματική ομάδα στην Πάτρα: Δείτε φωτογραφίες από το κρησφύγετο των 7 ληστών – Ανάμεσά τους και ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν

Εγκληματική ομάδα στην Πάτρα: Δείτε φωτογραφίες από το κρησφύγετο των 7 ληστών – Ανάμεσά τους και ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν

Τα ευρήματα που προκάλεσαν εντύπωση

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που εμπλέκεται σε ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, κατοχή όπλων και εκρηκτικών κ.ά. ποινικά αδικήματα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες (σ.σ. έξι άνδρες και μία γυναίκα) είναι και γιος του καταδικασμένου ως μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για τον γιο του επονομαζόμενου «Στέλιου». Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι μέλη της εγκληματικής ομάδας εμπλέκονται σε σειρά ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών και των ΕΛΤΑ, αλλά και σε σούπερ μάρκετ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στην ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι έχει κατασχεθεί οπλισμός, ασύρματος συντονισμένος σε αστυνομική συχνότητα, πολλά υλικά μεταμφίεσης και βιβλία που αναφέρονται σε αντιεξουσιαστές και στο ένοπλο αντάρτικο πόλης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το βράδυ της Τετάρτης (18/1) έξω από το αστυνομικό μέγαρο Αχαΐας συγκεντρώθηκαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 19/1) αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., για μια υπόθεση που φαίνεται να έχει μεγαλύτερες προεκτάσεις απ’ ότι αρχικά γνώριζαν οι Αρχές.