Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό: Νταλίκα ανετράπη και γέμισε με πορτοκάλια το οδόστρωμα – Δείτε φωτογραφίες

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό: Νταλίκα ανετράπη και γέμισε με πορτοκάλια το οδόστρωμα – Δείτε φωτογραφίες

Τραυματίστηκε ο οδηγός - Διεκόπη η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πειραιά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην λεωφόρο Κηφισού περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/1) με φορτηγό να ανατρέπεται και να σκορπίζονται στο οδόστρωμα τα πορτοκάλια που μετέφερε.

Πιο συγκεκριμένα, το φορτηγό ντελαπάρισε στο ύψος της συμβολής της μεγάλης οδικής αρτηρίας με την οδό Αγίας Άννης στο δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Η κυκλοφορία για αρκετή ώρα διεκόπη στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς δεν ήταν ασφαλές να συνεχιστεί η διέλευση οχημάτων εξαιτίας των πορτοκαλιών και των τελάρων που είχαν πέσει στην άσφαλτο της Λεωφόρου Κηφισού.

 

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, η κυκλοφορία αυτή την ώρα διεξάγεται από την αριστερή και τις δύο επόμενες δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας. Λίγο πριν τις 06:30 είχαν δοθεί στην κυκλοφορία δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Το φορτηγό μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια στην αγορά του Ρέντη. Ο οδηγός του οχήματος, ανέφερε η ίδια πηγή έχει τραυματιστεί ελαφρά. Στο σημείο βρίσκονται, φυσικά, άνδρες της τροχαίας και γίνεται έρευνα για το πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του ώστε εκείνο να εκτραπεί της πορείας του και να αναποδογυρίσει.