Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποια στοιχεία και μαρτυρίες την «καίνε» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποια στοιχεία και μαρτυρίες την «καίνε» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στις 40 φτάνουν οι καταθέσεις των γιατρών και των νοσηλευτών από τα νοσοκομείο που ήταν το κορίτσι

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει ουσιαστικά η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου που είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας. Η υπόθεση της Πάτρας έχει οριστεί να συνεχιστεί την Τετάρτη.

Πολλά περισσότερα στοιχεία, πέραν της κεταμίνης, φέρεται πως καταλήγουν να είναι ενάντια της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενός εκ των τριών παιδιών της που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» είχαν δηλώσει πως ουδέποτε είχαν χορηγήσει στην Τζωρτζίνα κεταμίνη, κάτι που φέρεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Οι μαρτυρίες γιατρών και νοσηλευτών είναι σαράντα, από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, από τη ΜΕΘ της Πάτρας, από την Παιδιατρική Κλινική, από το Ωνάσειο και από το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Μιλούν όχι μόνο για περίεργες συμπεριφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και πως δεν δικαιολογούνταν η κατάσταση υγείας της Τζωρτζίνας.

Για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της κατηγορουμένης, δηλαδή της Μαλένας και της Ίριδας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί άλλη δίκη. Στις δύο αυτές περιπτώσεις δεν υπάρχει η κεταμίνη στο προσκήνιο και το τελευταίο πόρισμα των ιατροδικστών παραπέμπει σε ασφυκτικό θάνατο.