«Φυλακή» για 23χρονη στα Εξάρχεια: 33χρονος την κρατούσε και την εξέδιδε

«Φυλακή» για 23χρονη στα Εξάρχεια: 33χρονος την κρατούσε και την εξέδιδε

Πώς την προσέγγισε και τι της έταξε για να την φέρει κοντά του

Συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος ένας 33χρονος, ο οποίος κρατούσε μια 23χρονη σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, και την εξέδιδε παρά την θέληση της, μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού.

Ο 33χρονος φέρεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να ήταν εκείνος που την συνόδευε σε κάθε ραντεβού, τα οποία ανέρχονταν σε τουλάχιστον τέσσερα την ημέρα.

Η τιμή για το κάθε ραντεβού που πραγματοποιούνταν σε σπίτια ή ξενοδοχεία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ανερχόταν στα 150 , από τα οποία τα 50 ευρώ θα τα έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού, τα 20 ευρώ ο 33χρονος και τα 80 ευρώ η 23χρονη, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε το θύμα, ο συλληφθείς, της πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποκομίσει, με αποτέλεσμα να κερδίζει ο ίδιος 100 ευρώ από το κάθε ραντεβού ενώ το γραφείο ερωτικών ραντεβού, κέρδιζε 50 ευρώ από το κάθε ραντεβού.

Η προσέγγιση

Ο κατηγορούμενος φέρεται να προσέγγισε τη νεαρή κοπέλα ως ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος, λέγοντας της ότι θα μπορούσε να εργαστεί εκεί πουλώντας λουλούδια.

Η 23χρονη δέχτηκε να δουλέψει και στη συνέχεια, την οδήγησε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, με την πρόφαση της φιλοξενίας.

Ωστόσο εκεί την κράτησε παρά την θέλησή της, επιτηρώντας πλήρως τις κινήσεις της ενώ με την άσκηση βίας την εξανάγκασε να εκδίδεται.

Η σύλληψη του 33χρονου, έγινε χθες Σάββατο το μεσημέρι, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων. Από την έρευνα προέκυψε ότι εξέδιδε την κοπέλα από το Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο, τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.