Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η αντίδραση των γονιών του για τη συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν – «Ας λέει εκείνος ό,τι να ‘ναι»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η αντίδραση των γονιών του για τη συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν – «Ας λέει εκείνος ό,τι να ‘ναι»

Ετοιμάζονται για ρήξη στο δικαστήριο οι δυο πλευρές

«Ξέρω ακριβώς γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής κοπέλας χθες, σε συνέντευξη που παραχώρησε και προκάλεσε αναστάτωση και στην οικογένεια του πιλότου.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου για λογαριασμό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1, μίλησε με άνθρωπο πολύ κοντά στην οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και κατέγραψε την αντίδρασή τους για την συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύζυγό της.

«Υπήρξε αναστάτωση γιατί δεν ξέρουν πως αυτές οι αποκαλύψεις θα επηρεάσουν τόσο το Εφετείο του Μπάμπη όσο και τη δίκη για την επιμέλεια της Λυδίας. Δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση αν γνωρίζουν για την επιστολή, αν η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου γνωρίζει για το κύκλωμα ναρκωτικών όπως είπε ο πατέρας της Καρολάιν. Θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και "ας λέει εκείνος ό,τι να,ναι". Αυτή ήταν η χαρακτηριστική φράση που μου έλεγαν. Ετοιμάζονται για ρήξη στο δικαστήριο οι δυο πλευρές. Είναι απογοητευμένοι από την μόνιμη εγκατάσταση της Λυδίας στις Φιλιππίνες, γιατί στην ουσία, αυτό που λένε, είναι πως άφησαν τις δουλειές τους και πήγαν μόνιμα στην Αλόννησο για να ζήσουμε μαζί με τη Λυδία και να γνωρίσουμε αυτό το παιδί, και τώρα δεν ξέρουν καν που βρίσκεται. Δεν έχουν δει τη Λυδία για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό που λένε, είναι πως δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες στη Μανίλα για να μεγαλώσει η Λυδία» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Λένε ότι είναι ψέμα αυτό που έχει ακουστεί από την πλευρά της Καρολάιν, ότι οι παιδοψυχολόγοι συνέστησαν την απομάκρυνση της Λυδίας από το περιβάλλον του πατέρα».

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου: «Το αίτημα τους είναι ένα, ξεκάθαρο και ρητό. Να γυρίσει η Λυδία στην Ελλάδα».