Πατέρας Καρολάιν: «Δεν θέλω η Λυδία να έχει σχέση με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»

Πατέρας Καρολάιν: «Δεν θέλω η Λυδία να έχει σχέση με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»

«Πώς μπορούν να μεγαλώσουν την κόρη της γυναίκας που δολοφόνησε ο γιος τους; Αυτό είναι τρελό!»

Αφότου ισχυρίστηκε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών, το ομολόγησε στη γυναίκα του και γι’ αυτό και τη σκότωσε, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, αναφέρει ότι δεν θέλει η εγγονή του, Λυδία να έχει σχέση με τους γονείς του δολοφόνου.

Ο πατέρας της Καρολάιν επανέλαβε, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν μπλεγμένος με διακίνηση ναρκωτικών και αυτός ήταν ο λόγος που σκότωσε την Καρολάιν.

Μάλιστα, σημείωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή τόσο στον ίδιο, όσο και στους γονείς του, στην οποία παραδέχεται ότι είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και πως την Καρολάιν τη σκότωσε συμμορία.

Όπως λέει έχει παραδώσει την επιστολή αυτή στην αστυνομία και τόνισε πως οι Αρχές είναι πλήρως ενήμερες για τις πράξεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς τόνισε ότι δεν θέλει καμία σχέση με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου: «Νιώθω πολύ θυμωμένος που οι γονείς του πατέρα της (Λυδίας) θέλουν την επιμέλεια της εγγονής μου. Πώς μπορούν να μεγαλώσουν την κόρη της γυναίκας που δολοφόνησε ο γιος τους; Αυτό είναι τρελό».

«Δεν τους θέλω στο σπίτι και δεν θέλω η Λυδία να έχει καμία σχέση μαζί τους. Όταν η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα τους είδε μόνο τρεις φορές. Είμαι θυμωμένος, δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους. Ο πατέρας δεν λέει τίποτα, απλά κοιτάζει το πάτωμα και δεν λέει τίποτα, αλλά η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι υπέροχος και αθώος. Και όσο το πιστεύει αυτό, δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τη Λυδία» κατέληξε.