Πάτερ Αντώνιος: Σοκάρει η νέα κατάθεση του 19χρονου – «Είχε βάλει το κεφάλι μου κοντά στα γεννητικά του όργανα»

Πάτερ Αντώνιος: Σοκάρει η νέα κατάθεση του 19χρονου – «Είχε βάλει το κεφάλι μου κοντά στα γεννητικά του όργανα»

«Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά », φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο καταγγέλλοντας

Ακόμα πιο σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της καταγγελίας του 19χρονου για σεξουαλική κακοποίηση από τον πάτερ Αντώνιο στην «Κιβωτό του Κόσμου». Το αγόρι έδωσε νέα κατάθεση και προκαλούν φρίκη όσα καταγγέλλει.

Ο 19χρονος, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για τον πατέρα Αντώνιο, έδωσε τη δεύτερη κατάθεσή του στην Εισαγγελέα Ανηλίκων την 1η Δεκεμβρίου. Σε αυτή περιέγραψε όμως, όχι μόνο ασελγείς πράξεις, αλλά και περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

«Όσο περνούσε ο καιρός, εκτός από το να με χαϊδεύει (...) είχε αρχίσει να μου (...). Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά (...)», φέρεται να κατέθεσε, σύμφωνα με το Star.

Μάλιστα, στην κατάθεσή του ανέφερε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

«Ξύπνησα και είχε βάλει το κεφάλι μου πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα»

Ο 19χρονος στη νέα του κατάθεση υποστήριξε ότι δεχόταν ακριβά δώρα από τον πατέρα Αντώνιο που έφθαναν ακόμα και τα 800 ευρώ.

Πιστεύει, όπως είπε, ότι έχει πειράξει και άλλα παιδιά, ενώ περιέγραψε ακόμα ένα περιστατικό: «Ένα πρωί που του πήγα το πρωινό, επειδή νύσταζα πολύ ξάπλωσα στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος. Συνειδητοποίησα ότι ο πάτερ είχε βγάλει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο κοιμόμουνα και είχε βάλει το κεφάλι μου, πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα».

Ο πατέρας Αντώνιος ισχυρίζεται, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ότι θα δοθούν στη Δικαιοσύνη στοιχεία και χρονικά άλλοθι για κάθε καταγγελία που έχει γίνει.

Σοκ και από την καταγγελία 18χρονου για ξυλοδαρμό και απειλές

Μέχρι στιγμής 30 μάρτυρες έχουν καταθέσει για την υπόθεση. Ανάμεσά τους και ένας 18χρονος που ζει σήμερα στην Ολλανδία, ο οποίος περιέγραψε ότι τον χτύπησαν άγρια μετά απο περιστατικό κλοπής σε δομή: «Όσο με χτυπούσαν τους φώναζα να σταματήσουν. Τους έλεγα ότι πονάω και ότι δεν αντέχω άλλο και αυτοί γέλαγαν μαζί μου και μου έλεγαν ότι ή θα παραδεχτείς ότι εσύ έκλεψες τα λεφτά ή θα σε σκοτώσουμε».

Από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου υποστηρίζουν ότι ορισμένοι από τους καταγγέλλοντες είχαν μπλεξίματα με τον νόμο.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του ekklisiaonline, ένας από τους ανθρώπους που τον κατηγορούν και ήταν στο πολύ στενό περιβάλλον του είχε μία πολύ έντονη παραβατική συμπεριφορά:

«Είχε εμπλακεί σε μία υπόθεση, ενώ ήταν φιλοξενούμενος της δομής, και τον έσωσε και τον βοήθησε και μπήκε μπροστά ο πατέρας Αντώνιος».

Ο πατέρας Αντώνιος τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα κληθεί ως ύποπτος να δώσει εξηγήσεις: για τις κατηγορίες της ασέλγειας κατά συρροή και ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες ανηλίκων.