Φρίκη στον Αλιάκμονα: «Δεν σκότωσα το παιδί μου – Έπαιζα με το κινητό, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό, δεν ξέρω κολύμπι»

Φρίκη στον Αλιάκμονα: «Δεν σκότωσα το παιδί μου – Έπαιζα με το κινητό, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό, δεν ξέρω κολύμπι»

Όσα φέρεται να κατέθεσε η κατηγορούμενη στις Αρχές

Σε σοκ παραμένει το πανελλήνιο από την τραγωδία στη Βέροια, όπου μια 29χρονη μητέρα φέρεται να πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Η μητέρα στην κατάθεσή της φέρεται να μην παραδέχεται ότι είναι εκείνη που έριξε το βρέφος στον Αλιάκμονα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο αλλά φέρεται να υποστηρίζει πως ήταν μια στιγμή… απροσεξίας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή T-Live η 29χρονη μητέρα, φέρεται να υποστηρίζει πως βρέθηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα, και ενώ είχε το μωρό της δίπλα της εκείνη έπαιζε με το κινητό της με αποτέλεσμα όταν εκείνο μπουσούλησε και έπεσε μέσα στο ποτάμι, να μη το προλάβει.

Γιατί δεν αντέδρασε

Στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών γιατί δεν αντέδρασε ώστε να σώσει το παιδί της, φέρεται να απάντησε πως δεν γνωρίζει κολύμπι και δεν συνειδητοποίησε τι ακριβώς έγινε.

Στην συνέχεια η 29χρονη κάλεσε ταξί, αποχώρησε από το σημείο και εν συνεχεία πήγε έκανε ρεβεγιόν και την επόμενη μέρα βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειάς της όπου και αναρωτήθηκαν πού είναι το μωρό.

 

Η μητέρα κατά τις απαντήσεις της, έπεσε σε αντιφάσεις με αποτέλεσμα η οικογένειά της να ανησυχήσει πως κάτι δεν πάει καλά και να καλέσει την αστυνομία.

Οι αρχές φέρεται να πίεσαν τη μητέρα για απαντήσεις και εκείνη, μετά από αρκετή ώρα τους υπέδειξε το σημείο στο φράγμα του Αλιάκμονα όπου έκατσε μαζί με το μωρό.

Δικηγόρος 29χρονης: «Δεν ανέφερε ούτε μία φορά στις Αρχές ότι σκότωσε το παιδί της»

«Έδειχνε να το γνωρίζει αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει. Την ενημέρωσαν οι οικείοι της. Είναι σοκαρισμένη. Είναι ένας άνθρωπος που τα μάτια της δεν μπορούν να σου πουν πολλά. Αρνείται την κατηγορία και λέει συνέχεια “Δεν σκότωσα το παιδί μου. Δεν είμαι εγώ που πέταξα το μωρό μου στα κρύα νερά του Αλιάκμονα”. Σε κανένα σημείο της δικογραφίας, ούτε στην αυθόρμητη κατάθεση της, είπε ούτε μια φορά ότι διέπραξε το έγκλημα. Αρνείται εξ’ αρχής την κατηγορία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Μπιδέρης, δικηγόρος της 29χρονης μητέρας στην εκπομπή T-Live.

Η κατάθεση της 29χρονης

«Δεν πέταξα το παιδί μου στο νερό. Εκείνο ενώ έπαιζε, ξέφυγε της προσοχής μου και μετά γύρισα και το είδα μέσα. Δεν ξέρω κολύμπι, γι’ αυτό δεν βούτηξα στο νερό. Δεν ήξερα καν πώς να το βοηθήσω. Δεν ειδοποίησα κανέναν γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα με πιστέψουν. Μετά πήγα σε ξενοδοχείο στην Αλεξάνδρεια, έμεινα εκεί το βράδυ και μετά πήγα στο σπίτι του παππού μου. Δεν βρέθηκα σε ρεβεγιόν όπως γράφτηκε. Όταν με ρώτησαν πού είναι το παιδί, τους απάντησα ότι το παιδί είναι καλά εκεί που είναι» φέρεται να υποστήριξε η 29χρονη σύμφωνα με την εκπομπή T-Live.