Χανιά: Πέθανε σε ηλικία 100 ετών ο TikToker που έλεγε μαντινάδες, Μιχάλης Μαυριγιαννάκης

Χανιά: Πέθανε σε ηλικία 100 ετών ο TikToker που έλεγε μαντινάδες, Μιχάλης Μαυριγιαννάκης

Είχε πάρει μέρος στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Εμφύλιο και απέκτησε πολλά παράσημα πολέμου

Θλίψη έχει σκορπίσει στα Χανιά και σε ολόκληρη την Κρήτη η είδηση του θανάτου του γνωστού μαντιναδολόγου, Μιχάλη Μαυριγιαννάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Πρωτοχρονιά σε ηλικία 100 ετών.

Συγγενής του που μίλησε στο zarpanews.gr, είπε πως «ένας άνθρωπος αγαπητός, με ζεστό χαμόγελο και περήφανος». Έτσι θα τον θυμάται για πάντα η οικογένειά του αλλά και οι κάτοικοι του χωριού Βληθιά, στην Παλαιόχωρα.

Ο Μιχάλης Μαυριγιαννάκης πέρασε μία δύσκολη ζωή αλλά από το συμμετοχή του στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Εμφύλιο απέκτησε πολλά παράσημα πολέμου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που τιμούσε τα έθιμα και τις παραδόσεις. Είχε έξι αδέλφια, ήταν παντρεμένος αλλά δεν απέκτησε ποτέ παιδιά. Είχε όμως ανίψια, τα οποία τον «γέμιζαν» χαρά.

Ο γνωστός μαντιναδολόγος είχε πολλά βίντεο στο TikTok με μαντινάδες τα οποία ανέβαζαν τα ανίψια του με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα είχε ατύχημα στην αυλή του σπιτιού του και χρειάστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο Χανίων, αλλά τελικά πέθανε από παθολογικά αίτια.