Δράμα: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του και για απόπειρα βιασμού φίλου του

Δράμα: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του και για απόπειρα βιασμού φίλου του

Το πρώτο παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά κατ' επανάληψη

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Δράμα μετά από ένταλμα για βιασμό και απόπειρα βιασμού δύο ανήλικων αγοριών.

Η κατηγορία του βιασμού αφορά τον 15χρονο γιό της συντρόφου του 36χρονου, ενώ αυτή της απόπειρας βιασμού 16χρονο φίλο του πρώτου παιδιού.

O 36χρονος συνελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Το δράμα που βίωνε ο 15χρονος, αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία ενός άλλου 16χρονου, φίλου του θύματος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο σπίτι του τη βραδιά των Χριστουγέννων. Όπως αποκάλυψε στη μητέρα του την επόμενη ημέρα, το βράδυ ενώ κοιμόταν στο σπίτι του φίλου του, ο 36χρονος επιχείρησε να τον βιάσει, ωστόσο ο ίδιος του ξέφυγε.

Η μητέρα του 16χρονου κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, από την οποία ζητήθηκε να υποβληθεί το παιδί σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία δεν έδειξε τίποτα για τον ίδιο.

Η σοβαρότητα της καταγγελίας έκανε τις διωκτικές αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση, να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και ο 15χρονος γιος της συντρόφου του κατηγορούμενου, όπου αποκαλύφθηκε, ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά κατ' επανάληψη.