Φρίκη στον Αλιάκμονα: «Η γυναίκα αποχώρησε με το βρέφος και επέστρεψε στο σπίτι χωρίς αυτό», λέει η Αστυνομία

Φρίκη στον Αλιάκμονα: «Η γυναίκα αποχώρησε με το βρέφος και επέστρεψε στο σπίτι χωρίς αυτό», λέει η Αστυνομία

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει με λεπτομέρειες από πού άντλησε την συγκεκριμένη πληροφορία

Για τη υπόθεση, που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο με το μόλις 11 μηνών βρέφος, που εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα εξέδωσε ανακοίνωση η Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

«Συνελήφθη χθες (1 Ιανουαρίου 2023) στην Ημαθία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπή γυναίκα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ενημερώθηκε από οικείους της ημεδαπής γυναίκας ότι την προηγούμενη μέρα η γυναίκα αποχώρησε με το ανήλικο παιδί της (βρέφος ηλικίας ενός έτους περίπου) από την οικία που διέμεναν και την επόμενη μέρα επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το βρέφος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα το βρέφος, όπου διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και την παρέπεμψε στον Ανακριτή Βέροιας».