Φρίκη στον Αλιάκμονα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες – Πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά και πήγε για ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο

Φρίκη στον Αλιάκμονα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες – Πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά και πήγε για ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο

Συνελήφθη η 29χρονη μητέρα - Είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές

Κοριτσάκι περίπου ενός έτους εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα και οι Αρχές έχουν συλλάβει την 29χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μετά την αποτρόπαιη πράξη της η γυναίκα όπως μεταδίδει το verianet.gr πήγε στην Αλεξάνδρεια και διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο ενώ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι της.

Κατά τη διάρκεια ερωτήσεων που της έκαναν οι γονείς της για το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις.

Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.