Το CNN «ξεχώρισε» φέτος την Πρωτοχρονιά της Αθήνας

Το CNN «ξεχώρισε» φέτος την Πρωτοχρονιά της Αθήνας

Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε ζωντανά την εκδήλωση του δήμου στην πλατεία Συντάγματος για την έλευση του 2023

Την εικόνα της Αθήνας να γιορτάζει την έλευση του 2023, με το φαντασμαγορικό θέαμα που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων στην Πλατεία Συντάγματος και τα πυροτεχνήματα να λούζουν με φως την Ακρόπολη, μετέφερε ζωντανά σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN International.

Το δίκτυο ξεχώρισε την ελληνική πρωτεύουσα, αφιέρωσε σημαντικό τηλεοπτικό χρόνο με έξι διαδοχικές ζωντανές συνδέσεις και φιλοξένησε ζωντανά τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, λίγη ώρα προτού εκείνος ανέβει στην σκηνή για την αντίστροφη μέτρηση και την υποδοχή του νέου χρόνου. Ο κ. Μπακογιάννης αξιοποίησε την παρουσία του στην υψηλότερη ζώνη τηλεθέασης του καναλιού για να στείλει στο παγκόσμιο κοινό το μήνυμα, ότι η Αθήνα όχι μόνο επανακάμπτει, αλλά προχωρεί μπροστά με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Το CNN είχε στήσει ειδική εξέδρα πάνω στην πλατεία Συντάγματος και έκανε έξι ζωντανές συνδέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής βραδιάς, ενώ ταυτόχρονα περισσότερα από 200 συνεργαζόμενα δίκτυά του σε όλο τον κόσμο μετέδιδαν τις εικόνες από το εντυπωσιακό σκηνικό στην “καρδιά” της πόλης.

Το πρωτοχρονιάτικο σόου με τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα πάνω από το Σύνταγμα, καθώς και το «Πάει ο παλιός ο χρόνος» που τραγούδησαν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής μαζί με τους οικοδεσπότες Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά, τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε μπροστά από τη σκηνή, έφτασε από άκρη σε άκρη του πλανήτη, προσφέροντας μία τεράστια σε μέγεθος, προβολή της Αθήνας, που χθες βράδυ κέρδισε τις εντυπώσεις.