Βιασμός 15χρονου στη Δράμα: «Κάτι τέτοιο αποκλείεται να έχει συμβεί»

Βιασμός 15χρονου στη Δράμα: «Κάτι τέτοιο αποκλείεται να έχει συμβεί»

Αύριο 2 Ιανουαρίου θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ο 36χρονος κατηγορούμενος - Τι υποστηρίζει ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση βιασμού ανήλικου αγοριού στη Δράμα και μάλιστα από τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει και έναν άλλο 15χρονο ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο 36χρονος κατηγορούμενος θα απολογηθεί αύριο Δευτέρα 2 Ιανουαρίου ενώπιον της ανακρίτριας Δράμας, ενώ ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη μιλώντας στην ΕΡΤ, δηλώνει συγκλονισμένος με τις κατηγορίες, που βαρύνουν τον γιο του. Πιστεύει πως κάτι τέτοιο αποκλείεται να έχει συμβεί, γιατί όπως είπε, κάτι θα είχε καταλάβει, γιατί ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι, στη γειτονιά των Κοκκινογείων της Δράμας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία φίλου του ανήλικου, ότι ο 36χρονος αποπειράθηκε να τον βιάσει, ενώ κοιμόταν στο σπίτι του φίλου του το βράδυ των Χριστουγέννων. Ο 15χρονος κατάφερε να ξεφύγει και την επόμενη ημέρα μίλησε στη μητέρα του για το συμβάν, η οποία το κατήγγειλε στην Αστυνομία. Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος δεν εντόπισε κάτι, ωστόσο εξετάστηκε και ο 15χρονος γιος της συντρόφου του 36χρονου, όπου αποκαλύφθηκε, ότι το παιδί είχε βιαστεί.

Ο 36χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες βιασμού και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.